Du är här

Dennis

2017-02-15 / Dennis

Jag heter Dennis

Hej! Jag heter Dennis och började arbeta här på Assistansbolaget den 9e januari 2017. Hittills har jag bara träffat ett fåtal av alla fantastiska kunder, men det kommer att bli ändring på!

Så, till frågan som alla har i sitt huvud just nu: Vad gör du på Assistansbolaget?

2017-10-18 / Dennis

Mot Norrköping

Hej igen!

Den här veckan började med att jag i måndags åkte bil med några av mina kollegor, medan de var på kundbesök så fick jag möjligheten att sitta på ett café i Sala och utföra mitt arbete på datorn under dagen vilket var väldigt trevligt. Efter det promenerade jag bort mot bowlinghallen för att möta upp våra kunder med assistenter/familj/vänner som skulle bowla tillsammans med oss. Bowlingen var väldigt rolig och det finns flera bilder från den aktiviteten på vår Instagram.

2017-09-28 / Dennis

Lite mer om mig

God eftermiddag!

Nu sitter jag här på kontoret och komponerar ännu ett blogginlägg. I vanliga fall brukar jag skriva om vad som händer på Assistansbolaget, men i det här inlägget tänkte jag berätta lite mer om mig som privatperson och mina intressen så ni får en bredare bild av mig.

Jag heter Dennis, vilket jag hoppas att ni redan listat ut, och är 22 år. Född och uppväxt i Örebro, flyttade till Stockholm efter gymnasiet, där arbetade jag i lite mer än ett halvår för att sedan flytta tillbaka till Örebro.

2017-08-28 / Dennis

Vi vann i år igen!

Hej på er, här på kontoret planerar vi nu för aktiviteter för resten av det här året.

2017-07-31 / Dennis

Då var semestern slut

Efter fem veckor underbar semester är jag äntligen tillbaka på kontoret. Eftersom att jag precis kommit tillbaka har jag inte så mycket gällande jobbet att uppdatera er kring, förutom att påminna om att ni som inte anmält er till Stångåloppet bör göra det snarast så vi på Assistansbolaget i Sverige kan vinna i år igen!

2017-06-19 / Dennis

Nu närmar sig semestern

Hej på er!

Jag har precis ätit kyckling och potatissallad, under de varmarna dagarna på året har jag svårt att äta varm mat. Blir alldeles trött av det, därför satt det extra fint med lite kallt i kistan. 

2017-05-18 / Dennis

Fint väder i helgen

Ni som läst mitt förra blogginlägg vet att jag inte hade lyckats med att sätta ihop min cykel ordentligt. Nu måste jag erkänna att den fortfarande inte fungerar som den ska, vilket främst beror på att jag inte försökt fixa det. Om jag ska vara helt ärlig så är det också den enda anledningen. Men till helgen ser det ut att bli riktigt fint väder i Örebro så därför tänkte jag fixa cykeln på fredag så jag och sambon kan ta oss runt i Örebro och kanske äta något gott på en gräsplätt i värmen.

2017-05-08 / Dennis

Att cykla eller att inte cykla

Förra veckan tänkte jag blogga, det var dock rätt svårt att få till det med tanke på att jag låg hemma och försökte hitta något sätt att lägga täcket över mig utan att svettas/frysa. Jag och feber kommer nog aldrig komma överrens även fast vi träffat på varandra många gånger.

2017-04-19 / Dennis

Äntligen tillbaka på kontoret

Igår fick jag äntligen komma tillbaka till kontoret efter påsken som handlade mer om att åka runt bland nära och kära än att städa lägenheten som var planen från början. Men det är väldigt skönt att vara tillbaka här bland kollegorna och planera inför kommande aktiviteter.

Sidor