Du är här

Dennis

2017-02-15 / Dennis

Jag heter Dennis

Hej! Jag heter Dennis och började arbeta här på Assistansbolaget den 9e januari 2017. Hittills har jag bara träffat ett fåtal av alla fantastiska kunder, men det kommer att bli ändring på!

Så, till frågan som alla har i sitt huvud just nu: Vad gör du på Assistansbolaget?

2017-04-04 / Dennis

Idag börjar Leva & Fungera

Hej på er!

Hoppas ni har en fin dag. Jag sitter här på kontoret i Örebro och ska snart värma min matlåda för att fylla på med mer energi. 

Idag började Leva & Fungera-mässan i Göteborg, ni kan läsa mer om mässan på deras hemsida. Just nu är Christer, Claes och Emil från Assistansbolaget där och representerar oss vilket känns väldigt roligt. Först imorgon åker jag iväg till mässan, det är första gången jag besöker den så det kommer att bli väldigt intressant för mig.

2017-04-19 / Dennis

Äntligen tillbaka på kontoret

Igår fick jag äntligen komma tillbaka till kontoret efter påsken som handlade mer om att åka runt bland nära och kära än att städa lägenheten som var planen från början. Men det är väldigt skönt att vara tillbaka här bland kollegorna och planera inför kommande aktiviteter.

2017-05-08 / Dennis

Att cykla eller att inte cykla

Förra veckan tänkte jag blogga, det var dock rätt svårt att få till det med tanke på att jag låg hemma och försökte hitta något sätt att lägga täcket över mig utan att svettas/frysa. Jag och feber kommer nog aldrig komma överrens även fast vi träffat på varandra många gånger.

2017-05-18 / Dennis

Fint väder i helgen

Ni som läst mitt förra blogginlägg vet att jag inte hade lyckats med att sätta ihop min cykel ordentligt. Nu måste jag erkänna att den fortfarande inte fungerar som den ska, vilket främst beror på att jag inte försökt fixa det. Om jag ska vara helt ärlig så är det också den enda anledningen. Men till helgen ser det ut att bli riktigt fint väder i Örebro så därför tänkte jag fixa cykeln på fredag så jag och sambon kan ta oss runt i Örebro och kanske äta något gott på en gräsplätt i värmen.

2017-06-19 / Dennis

Nu närmar sig semestern

Hej på er!

Jag har precis ätit kyckling och potatissallad, under de varmarna dagarna på året har jag svårt att äta varm mat. Blir alldeles trött av det, därför satt det extra fint med lite kallt i kistan. 

2017-07-31 / Dennis

Då var semestern slut

Efter fem veckor underbar semester är jag äntligen tillbaka på kontoret. Eftersom att jag precis kommit tillbaka har jag inte så mycket gällande jobbet att uppdatera er kring, förutom att påminna om att ni som inte anmält er till Stångåloppet bör göra det snarast så vi på Assistansbolaget i Sverige kan vinna i år igen!

2017-08-28 / Dennis

Vi vann i år igen!

Hej på er, här på kontoret planerar vi nu för aktiviteter för resten av det här året.

Sidor