Du är här

Maria

2017-10-18 / Maria

Fullspäckad lördags

Sovmorgon . Kastade grejer från förråd. 2gr/år ställer de ut en kärra som vi kan kasta större saker som man inte får kasta i sopprummet. Bra för dem som inte kan köra själva till återvinning.

Åkte med Zia till pappa där hon ska vara över natten, Jag blir borta hela dagen. Trevligt med lite sällskap med varandra för båda två.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-08-02 / Maria

Karlsson på taket

För ett tag sen var Ilona på barnteater. Karlsson på Taket. Det har blivit en tradition att åka Lerbeck. Vi tar med en sallad o äter före där. Det är så lång kö till matstället så vi gör så istället då slipper vi kö. Teaeter var bra tycker jag- Det var kul. På vägen hem så tog vi svängde vi in tll Marieberg åt glas, förståss.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-07-16 / Maria

Löa

Onsdags var Kattis från Ass.bol. vi brukar träffas varje sommar o äter glass. Hon passade på att titta in i mitt nyrustad vardagsrum- Sen gick vi till ett nytt glass ställe Italiensk. Gott fast väldigt kletigt. De hade för små bägare. Vi bad om en fat. Det var kul.Kul dag.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-07-09 / Maria

Noradagarna 8;onde

Regn regn o åter regn. Typiskt. I klädd regncape så åkte ut jag o kollade på gamla bilar, lyssnade på rockmusik live, bra. Såg folk som buggade mm. Jag var ute i 5 timmar. Åkte till far. Där träffade jag en kursin. Då kom min bror och hans så det blev en liten släktträff. kul! Jag åkte hem 8 till en katt som inte tyckte livet var toppen just då. Jag gick ut med henne då var hon jätte nödig kralken. Natten hade jag en kelsjuk katt i sängen. En trevlig dag.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-07-07 / Maria

Noradagarna 5-8 Juli

Onsdag Var jag själv hela dagen skönt ibland. det var en skön sommardag. Det var Antikmässa med dit gick jag inte, kostar inträde. Det var lite stånd  mm. Det var en knasig kille ´jonglera det var kul. Det var en sommardag. På kvällen var det Allsång på Bryggeriet. Mycket folk. Vi sjöng Sven-Ingvars, vilket drag!

 

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-07-05 / Maria

1 juli

Ilonas födelsedag,. Hon ville bjuda mig på Älgen ett ställe i Hällefors. Hennes man var med., Vi åkte i deras bil eftersom de visste inte om det var tillgängligt. Det var det. Lunchbuffé. Gott. Åkte till Grythyttan o åt glass. När jag kom hem så stannade jag trill kl 21, var jättevarmt. Bäst att passa på när det är bra väder o vara ute.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-06-27 / Maria

Fika med Kalle

I lördags fikade vi (A-K o jag) med Kalle på Selma. Vi lyckades o få ut Kalle, han vill inte gå hemifrån. Han har också assistenter så det är inga problem. Vi vet inte varför. Men som sagt vi lockade med kaffe o att vi kunde sitta inne. Det var väldigt blåsigt så vi satt inne o åt, det sprack upp så vi gick på strandpromenad.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-06-22 / Maria

Glad midsommar!

önskar jag o Zia. Hoppas vi inte behöver något paraply. Risken finns. Jag åker nog till Järmboås.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-06-20 / Maria

Grillnining

I går var det dags för Grillning med Assistans bolaget. Fint väder som vanligt. De prickar in det bra. Trevligt arrangemang. Jag åt 2 hamburgare, gott. Tack för maten.

När jag kom så satt det i gång o spöregna!

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-06-17 / Maria

Badavslutning

I Torsdag var det sista badet på  Hagby. Reparation, öppnar inte förrän 28 augusti.

I dag var det sista badet på RSÖ. Öppnar igen 22 juli. Badgänget gick till Bamboo åt mat, Åkte sedan till Rusta sen hem. Det var en fin o varm dag. Zia fick vara ute när jag kom hem till 8.

Jag har tur med att bada för nästa vecka kör simskolan i gång här i Nora, då höjer de tempen simhallen till 33 gr, så då kan jag bada där i tre veckor, perfekt. Sen blir det i Lindelas.. Så det kommer att lösa sig ganska bra!

 

 

Skrivet av: 
Maria Wilén

Sidor