Du är här

Maria

2018-02-08 / Maria

Färdtjänst - Hjälpmedelcentralen

Jag åkte färdtjänst till Hjälpmedelcentralen själv. Åkte 10.20 för o vara garanterad o komma fram till 12.30 inte klokt. De  skulle fixa lite knas med spaken. Dem byte däck också ändå är i farten, Nödvändigt. Åkte hem 14.30 en lång dag bara väntan.

Hemma hade A.k börjat o plocka bort julsaker mm. Hade kommit överens om det. Det känns så meningslös att hon ska sitta o titta hon med.        

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-10-04 / Maria

Ånaboda tur

Förra veckan passade A-k o jag åka till Ånabode o luncha, resturangchansen, lunchsoppa, sista chansen. De hade ingen soppa den här gången heller. De var snälla vi fick dagens för samma pris. Vi åt Sej med kräftsås med potatisstomp. Gott.

Sen tog vi en promenad innan vi rattade hem. Det är skönt o åka permo där mitt i skogen. Härligt!

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-09-21 / Maria

Hjälpmedelsdagen

I morgon är det Hjälpmedelsdagen på våghustorget. Örebro. olika aktiviter, utställare. Pröva på. Jag ska åka dit. Vi kanske ses!

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-09-17 / Maria

Bra lördag

Först körde vi till RSÖ o lämna badnykel till badchefen, Gick sedan ut till Stadsparken, det var soligt och fint. Jag fick för nig att fika så vi tog en varsin smörgås. Där satt en bekant sen förr så det blev prat om förr, Trevligt!

Sen åkte vi till Niklas o hans familj. Längesen. Barnen hade vuxit. Nilkas är min systerson.Han har tre tjejer.

På kvällen var det Harry Potter på  TV, jag tycker om Potter.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-09-14 / Maria

Läskig dröm

Inatt drömde jag en läskig dröm. Nästa hela ass,bol o assenter, + jag o mina assistenter var på kurs. Dags för lunch där fick vi gå till en annan byggnad. Jag gick lite tidigare för att lätt på trycket. när jag från toan så var det en galning som hade k.pist o började skjuta som en galningen. Mattanternas dog på fläcken. Jag stängde toadörren o försökte ringa Katts för de inte skulle gå till maten. Hon hade mobilen avstängd. Så jag fick ringa till Kriser han var hemma o var sjuk, frågade vad ska jag göra. Ingenting. Jag fixar. Sen vakande jag så jag vet inte hur det gick.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-09-04 / Maria

Födelsedag

I går fyllde jag år! Jag fixade en middag bistå av förrätt en liten grönsaks skål. Huvudrätt Renskavsgryta med bacon o potatis. Efterrätt chokladtoppar. Fixade det själv. det gick det tar lite tid. Pappa, Anna. Leif, Juno kom. Det var lyckat tyckte jag. Juno (5år) ville inte ha chokladtopp så hon fick välja glass. Det finns alltid glass här.

Men inte disken. Men det är bara kavla upp o armarna o börja så går det ganska bra. Bra musik under arbetet underlätta. Tomas Ledin. Lycka dag!

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-08-31 / Maria

Open Art

 I går passade jag o A-k åka in till Örebro för att titta på Open Art. Först lunch på Rosensgrens Skafferi.

Medan vi åt kom jag på att vi hade kunnat ringt till Kattis så vi kunde luncha ihop med vi var nästan klara, så förlåt det blir nästa gång.

Mätta o glada så traskade vi iväg. En ljuvlig dag solen skin o lagom varmt. Bäst att ta vara på såna dagar. Snart kommer hösten o vintern. Många konstiga konstverk i staden.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-08-25 / Maria

Taimat

I går var pappa o jag till Ilona och åt Taimat. Hennes sonhustru är ifrån Thailand. Hon lagade. Jättegott!

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-08-24 / Maria

Ånaboda - Utflykt

A-k o jag passade på att göra en sommar utflykt till Ånaboda. Passa på när det var fint väder. Jag hade en sallad med mig o hon tog med sig sin mat. Gick runt sjön o njöt. Sen satte vi oss på en brygg o tittade ute emot sjön o fåglar. Perfekt dag.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-08-18 / Maria

Kolmila

Igår var jag o Ilona till Silvergruva, Hjärnkraftakt. Där åt vi riktiga kolbullar med lingon o sylt o baccon, Gott. Musik var det också Dragspel.

Roligt med fint väder. Sen tog vi med oss några till Grythyttan o åt glass. Vi åkte ändå förbi, dumt att inte stanna.

Skrivet av: 
Maria Wilén

Sidor