Du är här

2018-11-26

26/11 2018

Hej alla mina läsare på bloggen!

Det har varit jätteroligt, att jobba med bloggen för Assistansbolaget. Nu ska jag gå till ett annat jobb. Lite närmare Oxelösund. Det är därför det här är mitt sista blogginlägg här, men jag har hört att det är många som gillat mina blogginlägg av personalen på Assistansbolaget. Det gläder mig. Jag hoppas att ni är kvar på Assistansbolaget, för de är bra och har bra, kunnig personal. De hittar alltid på stora fester, samlar allihop till jul, och har som exempel även bowling. Till sommaren också. Jag tackar för mig att ni varit så intresserade av min blogg. Vi ses och hörs kanske på ett annat ställe.

Slut i bloggen. Från Bengt Edlund

Fler blogginlägg

2022-04-17

Glad påsk!

God fortsättning Påsk afton badade jag som vanligt på RSÖ. Sen åkte vi till Stadsträdgården åt Pizza med min syster o Leif.

Idag Påskdag var jag o Svipp ute hela dagen. Strålande sol. HÄRLIGT! Svipp får nu gå lös ut o in. Det tycker han om o jag medcool

 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2022-03-25

Bowling

A-K o jag bowlade förra veckan i Örebro. Hjärnkraftsakt Det gick bra för mig. Jag vann! Där fanns det lite o äta. Men det vara inte  som vi ville ha. så vi åkte till Bullvivan åt bakad potatis med Skagenröra det var gott.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2022-01-23

Nytt år! 2022

God fortsättning!

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén