Du är här

2017-10-12

Strike

Igår var A-k och jag på Strike o bowla. Jag kom på 2:a plats. A..k kom på jumbo plats. Vi fick spela med 3 andra. Sen fick vi äta Tacos det var gott. En trevlig kväll med trevliga människor.

Fler blogginlägg

2017-10-18 / Dennis

Mot Norrköping

Hej igen!

Den här veckan började med att jag i måndags åkte bil med några av mina kollegor, medan de var på kundbesök så fick jag möjligheten att sitta på ett café i Sala och utföra mitt arbete på datorn under dagen vilket var väldigt trevligt. Efter det promenerade jag bort mot bowlinghallen för att möta upp våra kunder med assistenter/familj/vänner som skulle bowla tillsammans med oss. Bowlingen var väldigt rolig och det finns flera bilder från den aktiviteten på vår Instagram.

Skrivet av: 
Dennis Widehammar
2017-10-18 / Maria

Fullspäckad lördags

Sovmorgon . Kastade grejer från förråd. 2gr/år ställer de ut en kärra som vi kan kasta större saker som man inte får kasta i sopprummet. Bra för dem som inte kan köra själva till återvinning.

Åkte med Zia till pappa där hon ska vara över natten, Jag blir borta hela dagen. Trevligt med lite sällskap med varandra för båda två.

Skrivet av: 
Maria Wilén
2017-10-10 / Maria

Födelsedagskalass

Pappa fyllde 89 år igår. Men vi firade honom på söndan. För då har man lite mer tid. Vi var hos brorsan. Han bjöd på räksmörgås till förrät. Svamp soppa o skruvade studenter. Efterätt frukt sallad. Allt var jättegott.

Skrivet av: 
Maria Wilén