Du är här

Stångåloppet 27 augusti

27 aug 2017

När: Söndag 27/8 kl 10:30
Vart: Start och målgång vid Sportcenter, Stångebrofältet, Linköping
Sista anmälningsdatum: 8 aug 2017

Söndagen den 27 augusti i Linköping är det åter dags för Stångåloppet som först och främst vänder sig till funktionsnedsatta/synskadade.

Ett lopp där du själv väljer mellan olika distanser och tar dig fram i den takt som passar dig bäst! Fem år i rad har Assistansbolaget i Sveriges lag vunnit Assistansracet på Stångåloppet tack vare alla våra duktiga kunder och assistenter som har varit med! Vi tänker ta hem segern 2017 också och vill gärna att DU kommer med!

Vi gör ett eget lag i Stångåloppet och tävlar mot andra assistansbolag. Det lag som totalt sett klarat av längst distans i loppet vinner! Vi står för din anmälningsavgift och du får korv och dryck gratis efter loppet. Assistansbolaget kommer att finnas på plats vid Sportcenter. Välkommen att titta förbi!

Anmäl dig och dina vänner på bifogad anmälningsblankett och återsänt till oss före 8 aug så vi hinner anmäla laget. Tidsschema skickas sedan ut till alla anmälda deltagare.

Fler kalenderinlägg

13 dec

Luciafika med julpyssel i Örebro

Torsdag den 13 december bjuder Assistansbolaget i Sverige AB in dig tillsammans med din familj/vänner/assistenter till en mysig kväll på vårt kontor med luciafika och julpyssel.

Vi startar kvällen kl.16.30 med att hälsa er välkomna!
Medan vi pysslar bjuds det på glögg, Lussekatt & Pepparkaka

När: Torsdag 13 december 2018 kl. 16.30- ca.19.00
Var: Örebrokontoret, Aspholmsvägen 12A Örebro